Nóż w wodzie

nóż

Kto z nas nie lubi zjeść świeżutkiej bułeczki czy chlebka prosto z piekarni lub, jeszcze lepiej, prosto z własnego piekarnika? Świeże pieczywo jest fantastyczne, im jednak bardziej świeże, tym większe trudności mamy z jego pokrojeniem. Jest na to bardzo prosty sposób, sprawdzający się też idealnie przy krojeniu ciast i tortów: wystarczy polać nóż gorącą wodą lub najlepiej wrzątkiem. Po przetarciu ręcznikiem papierowym przekroi bez trudów nawet najbardziej oporny ze wszystkich bochenków;)

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s