Jak myć patelnię

Patelnia

Ten wpis jest dosyć luźno związany z kulinariami, ale po usmażeniu i skonsumowaniu trzeba patelnię umyć. Zwłaszcza po smażeniu na głębokim tłuszczu (np. owoców w cieście) mycie patelni nie należy do rzeczy najprzyjemniejszych. Znakomicie sprawdza się wtedy ręcznik papierowy, który świetnie chłonie tłuszcz. Wystarczy przed umyciem patelni przetrzeć ją porządnie takim ręcznikiem, a samo mycie będzie znacznie łatwiejsze i szybsze!;)

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s